Vegye fel velünk a kapcsolatot!

+36 70 935 5164

Lakatos munkák és fémmegmunkálási szolgáltatásaink

Fő tevékenységeink:

 • forgácsolás
 • lakatos ipari munkák
 • darabolás
 • fémszerkezetek gyártása


Tervezés

Mi megvalósítjuk egyedi elképzeléseit, vagy különleges kéréseit. Ügyfeleinket már a tervezés szakaszában segítjük, a tervezésben szakértő munkatársaink segítenek. Kollégáink kiemelkedő szakmai tudással valamint magas szintű tapasztalattal rendelkeznek.

Továbbiakban az alábbi fémmegmunkálási szolgáltatásainkat veheti igénybe:

 • Rozsdamentes asztalok és pultok készítésével
 • Ipari konyhai elemek gyártásával
 • Cső-és zártszelvény íveléssel
 • Kéménylépcső építéssel
 • Hegesztések: rozsdamentes és alumínium hegesztések

Tartós és megbízható esővédelem?

A polikarbonát előtetőknek és előtető szerkezeteknek köszönhetően a víz elleni védelem már könnyedén megvalósítható. Családi házak esetén a legideálisabb, ha a kerítéssel harmonizáló előtetőt helyezünk el a bejáratnál. Keress minket és megtervezzük, legyártjuk, majd beépítjük előtetődet.

Irodákba, bérházakba, lakásokba, és családi házakba egyaránt

Az ajtó- és ablakrácsok elsődleges funkciója a védelem. Azonban ez nem azt jelenti, hogy az esztétikai értéke nem lehet magas. Egy stílusos, minőségi anyagból készült ajtó- vagy ablakrács nem csak védelmet nyújt, de az ablakok, ajtók dísze is lehet.

Ha már kész terve van, keressen minket és legyártjuk, beépítjük, ha csak elképzelése van, vegye fel velünk a kapcsolatot és a megfelelő biztonsági előírásoknak megfelelően megtervezzük és legyártjuk, majd beépítjük ajtó-és ablakrácsokat.

Kerítés- és kerítés szerkezet- építés

Akár saját ötleteid, akár tervek alapján elkészítjük álmaid kerítését – legyen fából, vagy vasból.
Komplett kerítések és kapuk esetén, az elképzeléseid és igényeid alapján megtervezzük a teljes kerítést, legyártjuk, majd beépítjük, legyen az kovácsoltvas, rozsdamentes acél, vagy saválló acél.

Aluminium, acél kerítéselemek méretre gyártása, helyszíni szerelése, megrendelés esetén ingyenes felméréssel és ajánlatkészítéssel. A kerítés abszolút gondozásmentes,  nem igényel karbantartást, nem kell festeni 2 évente, nem vetemedik és nem is fakul meg az időjárási viszonyoktól.

A helyszíni felmérés után leadjuk a megrendelt méretek alapján a gyárba az adatokat, majd az elkészített darabokat a helyszínre kiszállítva szereljük.

www.variokerites.hu

+36/70-935-5164 Zsirai Gábor

Termékeink megtekinthetők a (Méta Centrum) XIX. Budapest, Méta u. 31. 12-es épületben (Öntözéstechnika üzlet)

Garázskapu, úszókapu, tolókapu, vagy nyílókapu

Kis-és nagykapuk tervezését, gyártását és beépítését is vállaljuk, sőt, a kapuautomatizálást is ránk bízhatod.

A beltéri és kültéri korlátok esetében is a biztonság a legfontosabb

Ezért a biztonsági követelményekre már a tervezés során odafigyelünk a (11cm-nél nem lehet nagyobb a pálcák vízszintes távolsága egymástól, minimum 110 cm magas). A korlátokat strapabíró anyagból készítjük, szinterezéssel is.

A kültéri korlátok esetében a horganyzott korlátokat ajánljuk, amik egy egész életen át tartósak, legyen az bérházakba belső udvari korlát, erkélykorlát, vagy lépcsőkorlát.

Magánszemélyek, cégek és közületek részére is vállalunk akadálymentesítést

Az elkészült tervek alapján legyártjuk az elemeket (rámpák, foganytúk, kapaszkodók) és beszereljük, hogy a lehető legpraktikusabb használatot biztosítsák.

Kültéri lépcsőépítés:

A szépen megtervezett, minőségi anyagokból készülő kültéri lépcsők a kertes ház díszei is lehetnek

A lépcsőépítés során az elsődleges szempont a biztonság, de emellett a magas esztétikai élményre is kiemelt figyelmet fordítunk, így a horganyzott vas lépcsőd tartós és biztonságos is lesz egyben.

Beltéri lépcsőépítés:

A jól megtervezett, minőségi alapanyagokból készült beltéri lépcső a lakás, vagy ház egész hangulatát meghatározza

Természetesen a biztonság az első, azonban az esztétikai élményre is érdemes nagy hangsúlyt fektetni. Nyugodtan légy merész, keress minket és segítünk megvalósítani álmaid lépcsőjét.

Zárak javítása, cseréje, szerelése, lakatos munkája

Hívjon minket bizalommal, forduljon szakembereinkhez, akik a helyszínen felmérik jelenlegi zára biztonsági fokát és szakszerű tanácsokkal, igény szerint zárcsere, zárjavítás szolgáltatásunkkal segítjük a maximális biztonság kialakításában.

Válassza a Reblau Kft.-t! Szakembereink megoldják zárral kapcsolatos porblémáit, igényeit.

Gyors és professzionális megoldást kínálunk zárcsere és zárjavítás problémáira. Hívjon minket, kérjen ajánlatot, akér azonnali árajánlattal tudunk rendelkezésére állni.

Szolgáltatásaink: 

 • Zárak cseréje
 • Zárak javítása
 • Zárak szerelése
 • Zárakkal, ajtókkal kapcsolatos egyéb lakatos munkák

Megbízható, magas fokú tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező munkatársaink azonnal rendelkezésére állnak tanácsadással, zárcsere, zárjavítási szolgáltatással. Forduljon hozzánk, tudja ingó és ingatlan értékeit, családját biztonságban!

Kapcsolat:
+36/70-935-5164
Zsirai Gábor

KAPCSOLATFELVÉTEL, AJÁNLATKÉRÉS

Keressen minket bizalommal! Ajánlatkérésre, kapcsolatfelvételre 24 órán belül válaszolunk!

  NÉV *

  INGATLAN CÍME *

  EMAIL CÍM *

  TELEFONSZÁM

  MIBEN SEGÍTHETÜNK?